HEXAGON Manufacturing Intelligence

Volume Graphics

Soluția software de tomografie computerizată permite analiza detaliată a imaginilor obținute cu raze X, oferind o perspectivă atât asupra suprafețelor exterioare, cât și asupra structurilor interioare a pieselor.

FTI FormingSuite

FTI FormingSuite® este un pachet software dedicat pentru producătorii de piese ștanțate necesar pentru etapele de calcul a costurilor, planificarea proceselor pentru realizarea stanțelor progresive și a necesarului de materiale.

Romax

Gama de soluții de simulare Romax oferă instrumente specializate pentru simularea și proiectarea sistemelor electromecanice a grupurilor motopropulsoare și de transmisie de generație nouă.

Simufact

Soluțiile software Simufact vă permit să simulați o gamă largă de procese de formare, îmbinare, fabricație aditivă pe bază de pulberi metalici pentru a optimiza procesele de fabricație, a reduce costurile și timpul de lansare pe piață, îmbunătățind în același timp calitatea produsului.

Digimat

Tehnologia Digimat oferă instrumente de proiectare a produselor din materiale compozite. Datorită unei descrieri precise a comportamentului materialelor compozite se integrează perfect în procesul de calcul FEA, reducând decalajul dintre procesul de producție și analiza micro și macrostructurală.

MSCOne

MSCOne este un sistem de licențiere prin Token-uri, oferind flexibilitate în accesarea colecției de soluții software de simulare al Hexagon. Prin alocarea dinamică a resurselor către diverse echipe oferă o agilitate crescută pentru a răspunde priorităților.

Adams

Adams ajută inginerii să studieze dinamica pieselor în mișcare și modul în care sarcinile și forțele sunt distribuite în sistemele mecanice multi-body.

Actran

Actran este cea mai evoluată soluție pentru rezolvarea problemelor de acustică, vibro-acustică și aero-acustică. Folosit de producătorii și furnizorii din industria constructoare de automobile, companiile aerospațiale și de apărare și producătorii de produse de larg consum, Actran îi ajută pe ingineri să înțeleagă și să îmbunătățească mai bine performanța acustică a proiectelor realizate.

CAEfatigue

CAEfatigue este un pachet de analiză cu elemente finite pentru determinarea oboselii unor piese sau structuri supuse la sarcini mecanice aplicate în domeniul frecvenței sau al timpului. Este o soluție cu un solver foarte rapid, ușor de utilizat și capabil să manipuleze modele foarte mari.

Cradle

Cradle CFD reprezintă o suită de soluții software practice, de ultimă generație, dedicate simulării și vizualizării CFD. Având o viteză de procesare remarcabilă, o tehnologie matură și o aplicabilitate confirmată de către ingineri, acesta a fost utilizat pentru diverse aplicații, cum ar fi cele din industria auto, aerospațială, electronică, construcții și arhitectură.

Dytran

Dytran este o soluție explicită de analiză cu elemente finite (FEA) pentru simularea evenimentelor foarte rapide care au o durată de desfășurare foarte scurtă, cum ar fi impactul și prăbușirea sau cele de crash, și pentru a analiza comportamentul complex neliniar pe care îl suferă structurile în timpul acestor evenimente.

Easy5

Easy5 oferă capabilități de simulare cu acuratețe a sistemelor complexe de control cum ar fi al celor: hidraulice, pneumatice, termice, electrice, mecanice, de refrigerare, de control al mediului de lucru, de lubrifiere sau de combustie.

Marc

Marc este ideal pentru producătorii de produse care caută o soluție de analiză FEA neliniară. Are capabilități de a simula în mod elegant toate tipurile de neliniarități, și anume neliniaritatea geometrică, materială și condiția de limită, inclusiv contactul. Combinat cu capabilitățile sale multi-fizice care vă ajută să cuplați analizele termice, electrice, magnetice și structurale, răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră de simulare neliniară.

MSC Apex

MSC Apex Modeler este o soluție CAE de modelare 3D directă și meshare care simplifică fluxurile de pregătire a modelelor CAD pentru simulări alături de MSC Apex Structures care este o soluție de analiză structurală complet integrată și generativă pentru inginerii CAE.

MSC CoSim

Co-simularea oferă inginerilor o perspectivă unică, completă și holistică a performanței prin cuplarea mai multor discipline de simulare. Toate de la acustică la dinamica multi-body (MBD), la dinamica fluidelor computaționale (CFD), la analiza structurală și analiza explicită de crash pot fi conectate cu ajutorul MSC CoSim.

MSC Nastran

MSC Nastran este o aplicație multidisciplinară de analiză structurală folosită de ingineri pentru a efectua analize statice, dinamice și termice în domeniile liniare și neliniare, completate cu capabilități de optimizare structurală automată și tehnologii încorporate de calcul al oboselii utilizând CAEfatigue, cea mai rapidă și mai robustă soluție de calcul al oboselii existentă pe piață.

Patran

Patran este cel mai utilizat software de pre și post-procesare din lume pentru domeniul analizelor cu elemente finite (FEA), oferind modelare solidă, discretizare, meshare, setare de analiză cu elemente finite și post-procesare pentru diverse platforme incluzând MSC Nastran, Marc, Abaqus, LS-DYNA, ANSYS și Pam-Crash.

Mediu universitar și de cercetare

În calitate de Profesor, puteți folosi produsele software MSC.Software pentru a completa și consolida principiile de inginerie pe care le acoperiți în cursurile universitare, făcând subiectele mai ușor de înțeles pentru studenții Dumneavoastră.